In-Store Video  Lokalt tilknyttet konsulent Mange eksponeringsmuligheder

KONCEPTER & SERVICES

Vidcom er Danmarks største leverandør af In-Store-Video promotion. Konceptet indebærer salg af prisbillige nonfood produkter (FMCG) i større detailbutikker og varehuse ved samtidig forevisning af korte informative videospots fra små LED skærme, der opsættes i butikkerne, som en integreret del af varespejlet. 

 

Produktsortimentet spænder over mange forskellige kategorier og udgøres af smarte og brugbare kvalitetsprodukter, forskellige fra butikkernes hyldevarer. Fokus ligger på konstant tilvejebringelse af nye, interessante, & tidssvarende produkter.

 

Alle forhandlere har en tilknyttet ”kørende” Vidcom konsulent. Konsulenternes funktion er at vejlede og rådgive butikkerne om det til stadighed skiftende udbud af aktuelle interessante produkter, lbn. at aftale salgsaktiviteter, & i stor udstrækning at varetage den praktiske håndtering af eksponering og opfyldning af varespejlene i butikkerne.

 

Vidcoms produkter er ligeledes tilgængelige online, dels via egen webshop og dels via mange kæder/butikkers webshops og Facebook platforme.

INTERNATIONALT SAMARBEJDE

Vidcom er en del af et større internationalt netværk af europæiske kollega virksomheder, producenter, leverandører, agenter mm. Qua dette internationale samarbejde sikres konstant udvikling og tilgang af nye produkter og delkoncepter.

 

Vidcom har mere end 30 års erfaring indenfor sin niche, og har gennem årene opnået en høj grad af specialisering såvel indenfor produktudvælgelse, som indenfor skræddersyning af vores salgsmæssige udtryk helt ned på butiksplan.

Virksomhedens kerne DNA er forblevet uændret gennem årene: Gode brugbare kvalitetsprodukter, der gør hverdagen enklere, til overkommelige priser.

OVER

POS I HELE DANMARK
0